2 dagar kvar :P | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

2 dagar kvar :P

Sen åker jag och baby till Thailand !!!!! 🙂 🙂

Ska bli underbart att få komma till värmen, sola & bada och hitta på en massa äventyr. Vi kommer sova i Bangkok första natten iaf. sen får vi se vart vi åker, vi kommer åka runt lite överallt.

Har hunnit med 6 pass än sålänge denna veckan 🙂 Tänkte hinna med 1 till i natt och ett imin så har det även blivit 8 pass denna veckan :). Tränar på förmiddagen innan jobb, sen går jag även ner till gymmet etfer jobbet och kör ett nattpass! Hur skönt som helst att träna då, faktiskt de passen som går bäst!! 🙂

Och igår fyllde min mamma år !!!!! Grattis mor!!!! Inte hunnit träffa henne då jag inte hunnit köra dit denna veckan och dessutom har vi olika skift.

Får hälsa på på fredag då jag e ledig från jobbet.

Fick även ett par byxor från Fitnessfemme i tistes !!! 🙂 De har börjar att sälja jeans också! Butlift-jeans 🙂 Älskar dom! De är grymt sköna och sitter kanon på!

Gå gärna in på sidan och kika på alla nya snygga plagg! Såå snygga och prisvärda! Gillar deras träningskläder också, så sjukt kul att någon vågar satsa på lite coolare stil, ett måste för dig som vill ha nåt extra och synas lite mer 😉 Kan inte lägga upp nån bild på mig då jag inte har någon kamera, den har jag glömt hemma hos päronen… :/ Ska fixa de på imon. Har tusen grejer att göra imon med, då jag ska resa på lördagmorgon. Stress, stress….. Men seeen en 14 dagars underbar semester!!!!!!!!!!!!!! 😛 Längtar ihjäl mig!!

Ha en bra torsdag! Nu ska jag handla, äta, jobba.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. how to make fast cash in a day

  This is i’m looking for. Here is what I refer to as valuable. The knowledge provided here should be to the most. I would like say you must have spent it slow in putting every one of these material with each other. They may be matched with your product. I shall advocate this to all and all of my buddies. I shall come back here to experiment the quantity of give good results. I appreciate you for building this transpire.

 2. Jenny M

  Man blir ju inte alls avis på att du ska åka till värmen… gah! Men det är du värd 🙂 Hoppas ni får en toppensemester verkligen, trevlig resa!

 3. antooon

  Du är grym!
  Har funderat ett tag på att ta celsius innan träning, tycker du det funkar bra att ta den innan och under träning?

 4. Higggo

  Som vanligt är du en enorm, stor,vacker, sexig och drivande potential för alla oss vanliga, tröga tränings-freak…

  Ha en riktigt god semester i Fjärran… Njut av alla underbara dagar med trevligt folk, (har varit i Thailand flera gånger och imponeras alltid av deras sätt att ta emot oss “turister”.

  Sköt om er båda!!!

  P

 5. Micaela

  Du är så jäkla cool! Har läst din blogg sen jag tog tag i träningen på allvar vilket inte var så länge sen och jag har verkligen fastnat trots att din uppdatering inte alltid är så bra. Hoppas du får en härlig semester i Thailand!

Annons
stats