Älskar dig solen <3 | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Älskar dig solen <3

Energin fortsätter att sprudla inom mig, och det är tack vare solen! Morgonpromenad idag och igår har det blivit. Och nu ska jag iväg o avsätta mitt 6:e gympass denna veckan 🙂 Känner att det går riktigt bra att träna på natten när jag kommer hem från jobb, för är uppe ivarv då ändå. Så blir ofta då bara en muskelgrupp om jag tränar då och då kan jag köra den så slut att det känns som en köttkvarn har varit i farten!

Nu inatt vart det biceps som fick lite stryk, börjar alltid leka lite med 16 kilo i hantelcurl för att värma upp, massa reps, sen över till 18 kilo, så många reps som bara möjligt där med för att trötta ut/ värma upp riktigt! Sen vidare till 20 där jag gör minst 12 reps på varje arm, sen 2-3 set på 22 kilo, där jag gör så många reps som man bara orkar! Sen har man värmt upp bra för biceps.. Så är bara att fortsätta med några övningar till sen! Kör ofta 4 övningar på biceps.

Snart blir är dags för ryggen och vader. Sen min sista jobbedag för veckan!! Så underbart!!!! Och nu hoppas jag jävlar att solen håller sig framme hela helgen med 😛

 At the gym.

 At work.

Ha en ypperligt fin dag kära folk!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lasse kongo

    Fan vad nice du är Heidi. Vi ska spela in en “vuxenfilm med lite orgier för vältränade atleter. Pengarna är otroligt bra, vad tror du?

Annons
stats