Benpass!!! | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Benpass!!!

 

Vart himla seg och slö efter jobbet… somnade t.o.m till en timme efter middagen. Sen fick jag ett sånt ryck o hällde i mig två koppar kaffe och en Fightrush,  och JÄÄVLAR sikket bra benpass det blev sen då 🙂 Blev riktigt hårt & brutalt!  Det trodde jag aldrig jag skulle orka idag, meeen faen så bra Fightrush är alltså, en riktigt bra pre-workout!! Den känns bara nån minut efter man tagit den.  Brukar inte använda pre-workout så mkt om jag ska vara ärlig, men ibland behöver man det! När man e lite seg och lusten inte riktigt sitter där den ska. Och så kan man bli lite imun mot all sorts pre-workout om man tar det varje dag. Kör ben 2 gånger i veckan och delar upp det, så idag blev det fokus framsida ben. I helgen blir det fokus på baksida.

Igår blev det en vilodag faktiskt 😛 För min jeppe kom hit efter jag slutat jobbet 🙂 Massa mys, mat och hälsade på farsan! Och imorgon kommer han hit igen över helgen 😛 Fiint!! Och min pappa Matti fyller år imorgon!!

Min långa fredag imon på jobbet me, 10 timmar.. :/ men men det får la gå!! 🙂 Har ju inte speciellt länge kvar nu på jobbet 🙂 För jag sa nämligen upp mig i veckan!!!!!! Yehooo 😛 Underbart! jobbat där som tryckare nu i 6 ½ år! Dags & byta bana 😉 Huuur ska de klara sig där utan mig undrar jag bara!!??! 😀 hahaaa..

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Åh alltid kul ändra riktning och nya utmaningar! Vad ska du göra nu? Du skulle väl plugga här i underbara Halmstad till hösten va? 😀

  2. maria

    Hei Heidi 🙂 har skrivit till dig tidigare och uppskattar verkligen att du svarar till dina läsare 🙂 de är riktigt roligt, de är inte alla bloggare som tar sig den tiden.. men du är som sagt en stor förebild för mig 🙂 har en fråga som jag hoppas du kan svara på.. har lite funderingar på hurdan uppdelning jag ska göra på gymmet, dvs vilka muskelgrupper jag ska kombinera när jag tränar? om jag vill hinna köra igenom hela kroppen på en vecka 🙂 t.ex om man kör ben + rumpa ena dagen osv.. du förstår kanske hur jag menar 🙂 tack för en härlig blogg! du är super bra, fortsätt så!! 🙂

Annons
stats