Fan vilken stress | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Fan vilken stress

Hela dagarna är ju späckfyllda, ingen vila, ingen ro. Det får man ta sen när man har tid helt enkelt.
Måste bara säga att jag ääälskar hösten som den är nu, sjukt underbart fint höstväder!! Tur det då man inte fick någon vidare sommar! Typ 3 veckor kvar nu och jag har bara deffat ett par dagar ^^ Känns ju bra!! Or not! 🙂

Aja, jag ska nu visa hur man offseasonform ser ut , men den ska absolut tajtas till på dessa 3 veckor innan man står på scen, för nu ska den finska sisun visa vad den går för!! 🙂

Formen innan innan diet, eller nja, 2 dagars deff då, om jag ska va exakt ^^ Känns som om det kvittar för har ju inte precis hänt nåt på 2 dagar!! 🙂

Namnlös

 

 

Dagen har annars bestått av en skön morgonpromenad,  Benträning, solat, fikat med Maria Lampinen, och nu blir det träning med Johanna Jonsson om en timme, men då bara beceps & mage, sen tänkte jag t.o.m trampa lite på motionsmaskinerna, vilket jag aaaaldrig annars gör, så jävfla tråkigt! Men ska ge maskinjävlen vad den tål idag 🙂

 

Ha en fin onsdagkväll!!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Jag har aldrig sett en tjej med så mycket muskler som du har, riktigt snyggt! Kikar in här flera gånger per dag så jag inte missar något inlägg när det dyker upp! =) Lycka till!

 2. anna

  Hej Heidi! Jag är grymt imponerad av dig! Läste att du tog FightAgression som är något testohöjjande. Har du märkt några bieffekter av detta? Blir jätte glad om du svarar! Är själv nämligen sugen på det men vet inte om jag vågar pga biverkningar?

  Tack på förhand!
  Keep up the good work!

 3. Sofie

  Hej!
  Jag är också intresserad av hur du äter när du deffar? Tränar du på samma sätt som innan eller…? Du är så snygg! 🙂
  Kram Sofie

 4. Gustav

  Är det body fitness du ska tävla i så är du ju redan i tävlingsform. De brukar inte belöna alltför bra form alltid. Tänk på det. 🙂

 5. salukis

  Hej !har kommit på en rolig sak, eftersom jag har fått mycket positiv kritik från mina vänner och klasskamrater att jag ritar fint så tänkte jag börja rita av mina söta blogg läsare! som senare ska upp på min sne tak ((ska bara rita tillräckligt med tekningar först!
  Har ju redan några ,men behöver några till:) SÅ, tänkte så här att ni mailar mig en bild som ni vill att jag ska rita av kan vara du med din vän eller så kanske det är din hund eller häst?(ritar helst ansikten)) 🙂 men i alla fall tycker alla mina bloggläsare ska maila en bild! dom som har en blogg och mailar får en länkning och en visning av bilden i bloggen! ni som inte har blogg får bara en visning av bilden:)

 6. ida

  du är bara för bra! jag är sjukt imponerad på hur stark och målmedvetande du är!
  jag undrar, vad äter du när du deffar? bara proteiner?
  de kommer gå bra på tävlingen! 🙂

 7. Heidi Vuorela

  Ia: Tack gumman!!!! Värmer att höra att nån tror på detta sjuka impuls tävlingen 🙂 Tack, det var lika trevligt som alltid att träffa dej!!! Puss & Kram!!

Annons
stats