Fredag, hell yeah! :P | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Fredag, hell yeah! :P

Tappat exakt 4 kilo nu på 2  ½ vecka. Så känner mig redo nu! 😛 Ska iväg och kolla på lägenhet nu. Har kikat på ett par andra med men inga jag velat ha. Så hoppas denna blir bra 🙂 Sedan blir det träning, biceps o mage, och tar rygg o vader lite senare idag. Sen är det ju faktiskt fredag!!! 😛

Kommer att svara på massa kommentarer senare idag och i helgen. Har knappt kikat in på bloggen ens på sensate.. Men ha en skön fredag!!

SANY0044 (600x800)SANY0040 (600x800)SANY0036 (600x800)SANY0035 (600x800)SANY0034 (600x800)SANY0032 (600x800)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. maja

  Hejhej! Jag har en liten fråga jag skulle vilja ha svar på..:D
  jag tränar ungefär 5-6 gånger i veckan och slutar skolan halv fyra. Om min träning börjar ca. 5-6 så hinner inte jag hem och äta en riktig middag, därför brukar jag ta nå litet (typ ett äpple eller yoghurt) innan träninger och äta middag efter träningen då ja gkommer hem sen vid 7 på kvällen. Kan man äta middag så sent? Eller “förstör” det träningen eller något? 
  Kram!

 2. Natalie

   Hej! Jag har börjat blogga på Scenbloggen portal och undrar vad just du tycker är kul att läsa om? Jag bloggar om mode, modell uppdrag, events och min vardag och mycket annat. Titta gärna in. 
   

 3. Angelica

  Du är så duktig gumman :D. Bara kämpa.. fan vad snygg du är ,ed sån hög totte i håret :D:D.. passar dig jättebra 😀 .. kommer du till decembercupen ? KRAM

 4. therese

  Wicked ;)!!!!
  Vilket upplägg (träning) kör du nu + kör du morgon promenader också??
  Ha det bästaste & riktigt trevlig helg.
  Kramar Therese

 5. Higgonso

  Hej
  Vacker som en soluppgång är du alltid!!! Fortsatt lycka till med att ordna upp din vardag, ditt boende och dina känslor…
  Förstått att allting inte gått så väl de senaste veckorna, men jag önskar dig absolut framgång vid tävligen och uppgång emotionellt på det privata planet.
  Sköt om dig:)
  Kramis

 6. Malin

  ser bra ut! riktigt bra med -4kg :O hur bör jag träna för att bränna underhudsfett? är de liksom pina sig 60min cardio som gäller eller kan man förbränna det via styrke också?

Annons
stats