Fullt ös på min lediga dag :P | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Fullt ös på min lediga dag :P

Jepp, helg nu för min del. Sitter här med en kopp kaffe och ska nu börja dagen med en morgonpromenad 🙂 Blivit 7 pass på gymmet än så länge denna vecka och idag blir det 8:e 🙂 Inget jag rekomenderar för kommer bli minst 2 till, lördag+söndag, 10 (kanske fler) pass är liite väl, för man behöver fan vila 😛 Men jag har en extrem-vecka nu så då ska man extremt överdriva 😛 För har totalt krossat mig på mina pass, så här hårt och mkt vart det längesedan jag körde som jag gjort denna veckan, då jag varit så krasslig så länge. Så bara kände för att misshandla mig med vikterna lite denna veckan.

Sen mellan 10-12 skulle det dyka upp nån tjåme o glo på min lägenhet! Kan man inte säga en lite mer axakt tid liksom?.. Hmmm aja bara att sitta o vänta sen.

12:30 Business-möte/fika 🙂 Hoppas de e nåt bra 😛 kan isf bli bra detta!

Ja sen ska jag köra runt på lite äranden, och träningen får bli på eftermiddagen. Eventuellt träna med Micke & Ronja, om de ska ner till gymmet! 🙂 Vilket jag antar!

Blondie-Heidi

 ibland saknar jag det, inte van vid mörkt hår än då jag bara haft det i ca 1 ½ vecka 😛 Men trivs i mörkt med! 🙂 Tycker det är snyggast när hårntingen riktigt ljust eller riktigt mörkt.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    gött! tkr som du, antingen vitljust lr svartmörkt…men vitljust sliter ju så förbannat på håret…o svartmörkt trivs jag aldrig i….i-landsproblem 😉
    trevlig helg!

  2. Candy Darling

    Grymt jobbat, jag har kört hårt i veckan jag också, inte riktigt lika hårt som dig men i slutet av veckan blir det nog i alla fall 5 styrkepass och runt 14 promenader :p

Annons
stats