Grå, trist dag.. men träning gör mig glad :P | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Grå, trist dag.. men träning gör mig glad :P

Blev ett pass biceps & vader i förmiddes, då Jeppe ändå jobbade. Får se om han vill med o köra ett kvällspass någonstans med 🙂 Men nu sitter ja bara o väntar så han kan vakna för han sover o sover då han inte känner sig helt ok. Ska iväg och kolla på köksbord och eventuellt tv-bord me.

föresten har kanske inte nämn om tidningen DA som jag vart med i nu i juni numret, en facklig tidning som heter Dagens Arbete.

Några bilder ur tidningen:

Omslag   

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nikke gävle

  Hello byggarn. Var förbi ett gym som heter något med motiva tror jag. jättefräscht gym. hälsade till dig så du vet vem det är. keep growing strong.
  Nikke

 2. Bill

  Läste du i DN om undersökningen om hur man håller vikten resten av livet? Forskarna hade kommit fram till ett par intressanta saker där. …

 3. Jessica

  Tjena 🙂
  Jag har kommit igång igen med min träning, haft uppehåll rätt länge men nuså 🙂 Kör pw och gym 3-5dagar i veckan och kör självklart på rätt tungt.
  För att en muskel ska växa behövs vila, men som jag har förstått det så vilar du knappt och har lyckats otroligt bra!! Vad är ditt knep? 🙂

  Glad Midsommar! 🙂

 4. Malin

  du är så grymt vacker kvinna…
  måste fråga hur gammal du är och hur länge du har tränat? 🙂
  vill även passa på önska en trevlig midsommar.
  mvh Malin

 5. Nikke gävle

  Tjena. såg en liten tjej idag med kammo shorts och stövlar inne på hm i karlshamn vid 13:30 tiden, tänkte hejja men du såg så fokuserad ut,.. såg ganska brutal ut =) Kände igen gadden på ryggen. Tänkte höra med dig vilket gym man ska gå på här i blekinge? Har inte sett ett enda gym sedan jag kom hit. börjar klia i kroppen. ha det gott. Nikke gävle

 6. Lady_Kala

  Heidi you are my ideal!!
  I’m a 23 years old girl from Poland & i love muscle too.
  You have a perfect body with pretty muscle-i wish to have the same.
  I hope, you’ll write more in English. I don’t understand Swedish:(

  Good luck and train hard,
  Lady from Poland

 7. Daniel

  Tjabba.. Gillar din blogg och din fysik 🙂
  Jag finns i Halmstad och har tillgång till ett litet gym efter stängning..
  Det vore kul att köra ett pas tillsammans och kanske kan jag ta lite bilder på dig om du vill ha till bloggen..

  Sköt om dig.. Kram

 8. therese

  Detta visar vilken sann inspirationskälla du är:) Riktigt starkt jobbat, en vilja av stål och ett hjärta av guld är vad du har 😉 Jag kan inte med ord beskriva hur mycket du, med din styrka, tålamod och vilja driver mig, och med all säkerhet andra likaså, när det gäller träning, men även i vardagen. Nedgångar & motgångar har vi alla. Vi löser & hanterar dem på vårt eget sätt och jag måste säga att du verkligen har löst dina anmärkningsvärt bra ….

  “You are my true inspiration”

 9. Ida

  Pinsamt om jag skriver igen och du har tagit bort min kommentar av någon anledning för sist jag skrev så kom in kommentaren med men hoppas att det är att det blev ngt fel och att du inte tagit bort den, hehe… SÅ testar igen!! 🙂 Jag såg dig på fitnessdagen och tänkte gå fram till dig flera gåner men vågade inte haha.. Trodde inte det var möjligt men du såg bättre ut i verkligheten! 🙂 Du ser ut exakt så som jag vill se ut. 🙂 Skiiiiiitsnygg! Jag deffar just nu och tänkte fråga om du kunde ge ditt bästa deffartips eller hur du äter en deffardag? Köpte ” Pure Shake” av din kille, alla smaker och älskade alla, hälsa gärna det! 🙂 Du är grymmast!

Annons
stats