Helg, underbara helg =) | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Helg, underbara helg =)

Stack hem redan lite innan åtta ikväll från jobbet, då det inte fanns nåt att göra. Så fick ett lite tidigare kvällspass idag 🙂 Blev riktigt bra axlar- och magpass!! Vart det 7:e passet so far this week 😛

Planerat in ett pass imon med, sen kanske på lördag om man hinner.. e nämligen en rätt fullsmockad helg. mkt som ska göras. Önskar ja kunde dela på mig o va på två ställen på lördag 😛 Hade varit fetingkul att varit med alla goa vänner/släktingar & partaja till att på lördag då det, inte e ofta man ser alla sådär på en gång, men på lördag antar jag de flesta e ute o svirar i O-town 🙂 men i Halmstad e det fightgala o det lär va ett jävla tryck me 😛

Imon ska jag till frissan redan 9:45 på morgonen. Sedan ta och tvätta & träna för att sedan bege sig och hämta syster och iväg på en riktig shoppingrunda! Vart längesedan nu, så imon blir det en massa shopelishop 😀 En ny dator ska jag med försöka hitta mej.

Har svårt för att bestämma mig med håret… Om jag vill ha, långt/kort, mörkt/ljust 🙂 Så blir nog denna frilla (bilderna e typ för 2 år sedan) Fast då behåller jag mitt mörka hår. Bra för frillan e både lång och kort, man sparar längden men klipper upp de lite upptill så man får lite volym 😉

Jo bilderna är för ganska så exakt 2 år sedan för ser att jag har ärret där på armen och kommer ihåg att det vart efter min skada jag klippte mig så. Så där hade jag typ bara tränat några månader efter en kraschad arm , där jag fick börja om på noll igen, det var en jobbig period, men resultaten kom snabbt ändå. Vart ju fan sjukskriven i 6 månader då med. Fick inte träna på ett par månader efter orerationerna heller, men tjuvstartade lite smått ändå 🙂 kunde inte vänta mer då jag såg att armen vart smal som ett sphagetti efter 2 månader i helgips och 2 månader utan någon som helst träning. Därför jag har fått sån jädra amana nu!! mer än innan min skada! 🙂

Nää, nu får det bli bingen strax, för behöver ju lite skönhetssömn me 😉

Ha en bra start på helgen gott folk!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Vad blir det för gym nu när du flyttar hit till Halmstad? 🙂 Var du på galan? Missade tyvärr. Tränar annars thai i klubben, dock inte riiiktigt på den nivån 😉

Annons
stats