Jäävla långa dagar.. | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Jäävla långa dagar..

Långa dagar på plugget och ändå går dagarna snabbt! Både imorgon och på söndag har vi 10 timmars dagar 9 – 19. Hela söndagen består endast av en massa jobbiga fystester. Hoppas på bra väder för blir nog uteaktiviteter större delen av dagen.

Har hunnit med att träna 7 gånger redan denna veckan iaf. i kväll blev det biceps 6 mage, skulle ha kört rygg med men hade inte orken för det så får ta det imon ist om man pallar efter plugget på kvällen.

 

 

Säljer dessa två snygga/fräsiga korsetter. De är oanvända med lappar kvar. 400:- stycket. Köpta för 500 :- stycket. Fri frakt. Står Size 22, vilket är som storlek S eller 36.

burlesk_korsett_buckle_ub_pink_leo_1_750burleska_korsett_Burleska_camouflage_1_750

 

Maila mig på heidi_lady@hotmail.com om ni är intresserade.

 

Ha en bra fredagkväll o sov gott 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carina

  Aha, det såg ut som att själva bhn och korsetten var i ett 🙂 Endast bh under eller ett linne med andra ord. Eller varför inte bara korsetten, haha. Det hade nog sett snyggt ut 😉 Måste fundera lite till innan jag bestämmer mig 🙂

 2. Heidi Vuorela

  Carina. Japp det är samma storlek på bägge. Finns inga kupor på korsetterna. Tjejen på bilden har säkert bara en vanlig bh under.
  Så alltså denna korsett räcker sig bara till under brösten. Sen vad du har under är upp till dig, endast en bh, men jag skulle väl rekomendera ett linne med 🙂

 3. Carina

  Är det samma storlek på båda? Den militärmönstrade är himla tuff. Men funderar lite på det här med kupstorleken… eller står det bara S där med?

Annons
stats