Lediga underbara måndag! | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Lediga underbara måndag!

Varit skönt som fan med långledigt!! Upp i gryningen imorgon igen o jobba 🙁 Kan ju säga att det inte är det minsta inspirerande!!

Fredes vart det party hemma hos min bror Juha, då Simon, hans son fyllde 18 bast! Vart ett jävla drag och har inte sett brushan vara på lyret på det viset sen ja många många år sedan! Kul som attan!! 🙂 kom hem klockan 4 på morgonen/natten. Så sov typ bort halva dagen minst på lördagen, och mådde som jag förtjänade ^^

Jag och min äldsta brorson Micke 

Jag och min brorsdotter Emmie

Sen senare i lördes kom Jeppe hem till mig, då jag inte kände mig precis kapabel till att köra endan till Halmstad ^^ blev en lugn o bara mys påskafton med andra ord! 🙂 Sen på sönadagen vart jag en ny människa igen och började med en lång och uppfriskande morgonpromenad 🙂 På följt av ett pass benträning sen, körde vi till stranden och la oss och solade och hade picknick & grejjer 😉

Idag vart vi med på en annan strand och solade och badade 🙂 Eller jag tog mig ett litet fegisdopp iaf 😉 Snabbt upp igen då det vart kanske 7 grader max 😛 Körde sedan vidare till ett annat ställe och jesper provade på sin fiskelycka, vilket inte vart en höjdare 😀 Fick ingen fisk, men vi pallade inte så länge heller 🙂

Lite bilder från dagens utflykter

Lite spännis-bilder sen i fredes med ^^

Nee, nu ska jag äta ett lass kött 😛 Så mina biceps och magmuskler kan växa till sig efter kvällens pass 😉

Höres!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  du & din kropp är helt amazing!
  har du någon mejl man kan kontakta dig på om man har lite frågor?
  kram!

 2. Heidi Vuorela

  Jepp de var de 🙂 Jag har min lagenhet juni ut så flyttar upp i juli 🙂 Tackar gumman!! 🙂 Okej, grymt! Älskar gym som har öppet gygnet runt, har alltid tränat på såna gym, så man e van att träna när som på dygnet 😛 Då får du ju vis runt mig lite i Halmstad sen 😉 Jag är helt vilse i pannkakanb där 😛 hehe.. Varit där 1 gång ^^ Ha det bra!!

 3. Jenny

  Låter som en härlig påskhelg! När flyttar du till Halmstad? Välkommen! 😀 Du vet väl att Fitnessexpress öppnar till helgen? Helt nytt och modernt gym, öppet dygnet runt, mitt i centrum 😉 Kika gärna in i min blogg för mer info om du vill, eller deras hemsida!

Annons
stats