long time ago... | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

long time ago…

Blogg lusten e väl inte på topp,, men men de kommer 😉 Hmm,, ja dagarna rullar på så fint så 🙂 Nu har jag endast 3 arbetsdagar kvar i fabriken i hela mitt liv 😛

Vart o gaddade mig lite grann igår efter jobbet med 😉 Körde endast linjerna igår, & det tog exakt endast 1 timme. Ny tid för fortsättning nästa torsdag, då ska det fin-skuggas, sen några veckor later ska alltsammans även färgläggas!! ja ni hörde rätt 🙂 Jag ska ha en färgtattoo!!! 🙂 Eftersom det är en halfsleeve i old school stil så måste det bara färgläggas för snyggast resultat!  Älskar old school stilen. Blev en riktig lucky-tattoo, med allt vad glädje/tur i livet innebär & den ska fan ge mig lite tur nu me 😉

här är jag iaf på jobbet typ 06-07 imorse ser liite av den iaf 😉

   

Några bilder från igårkväll när den precis vart gjord.

ne nu ska jag träna ,, fick ju ha vilodag igår då jag precis gaddat mig.

Hej svej!! 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anders

    Bilden på tjejen på underarmen är så jäkla du 🙂 Du har sån utstrålning och klädstil så man går FULLSTÄNDIGT bananas ;-)…..(obs…komplimang…..)

  2. Amanda Siverling

    Gryyym!!
    Det blir spännande och se hur den ser ut när den är helt klar! 😀 du får lägga upp bild sen!

Annons
stats