Lördag | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Lördag

Godmorgon..

Lite seg men ska strax göra i ordning lite frulle så man pallar med ett riktigt bra pass rygg & vader snart. Blir mitt 9:e pass för veckan 🙂

Alltså inatt när jag precis hade somnat så small det ordentligt och trodde de var Jeppe som gjorde nåt då han ej gått o lagt sig än… Men till sin förvåning i morse när jag gick in i köket så vart det helt brunt framför kylskåpet på golvet.. Öppnade frysen och där hade jag svaret.. Jeppe hade lagt in två colaburkar i frysen för han tänkte vi skulle ha de till tacosen igår kväll men glömde dom där.. Så de hade exploderat i frysen! 🙂 hahaa. Hela frysen sen förjävlig ut!

Mitt hår är helt guld-färgar 🙂 Ser ut som ett lejon när jag vaknade o håret stod åt alla håll 😀 Jag tog ändå den blondering som bleker 7 nyanser ljusare 🙂 Men självklart hade jag ju inte förväntat mig att håret skulle bli riktigt blont när jag hade svart hår. Ser faktiskt lite fräckt ut med denna färgen med 😀 Bra glans i denna guld-nyans iaf 😛 Har en till blondering liggandes här hemma, slängde i två st igår på en gång. Får se vad jag ska göra med denna färg 🙂 Hehe glo in denna nyans då laugh

15

Nu ska jag steka till mig en rejäl omelett 😛

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Heidi Vuorela

  ´Jenny: Hehe tackar 😉 usch nää det kan jag tänka mig att det inte var 🙂
  Malin: 🙂 Tack, ja lite häftigt men kommer färga om det om nån dag. Hehe ja det låter diffrent 🙂 Men kul o va lite diffrent tycker ja!!

 2. Malin

  Färgen på håret blev ju häftig ändå.. Fick pojkvännen att färga mitt hår rött i förrgår och igår morse stod jag där och skulle försöka blondera luggen 😛 vart lite different men jag gillade det.

 3. Jenny

  Jag tycker det ser skitfint ut, passar dig! =) Jag hade en oljespray som exploderade i mitt kylskåp en gång, ojoj det var ingen rolig syn haha. Helt oljigt i hela kylen – svårt få bort dessutom.

 4. Jess

  Hej
  Skulle inte du kunna göra ett inlägg om hur du äter typ, dvs med kosttillskott. Vad du tar före träning och vad du tar efter? Och varför just den produkten, vad gör den för nytta och hur fungerar den osv osv.
  Även om du tar nåt extra på morgonen och sen innan du lägger dig.
  Tror det är fler än mig som skulle vilja veta det. 🙂 Man kanske har sina produkter och kör på det men alltid bra och se hur andra gör om man själv kanske ska ändra nåt för att få bättre resultat. För resultat är ju nåt du har åstakommit iaf! 😀
  Och kanske berätta lite hur du gör/tar för tillskott under diet och sedan hur du gör under Bulk.
  Och gärna HUR du tränar, jag vet att du inte kör nåt schema så men ändå hur du lägger upp det så du inte övertränar en muskel. Jag har mitt schema men är nyfiken på ditt.
  GRYM hårfärg iaf!! Keep that 😀

Annons
stats