Lördag | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Lördag

Blev ett pass rygg & mage i förmiddags. Sen blev det lite handlande av protein o stuff. Har lagat käk till päronen idag och bror Juha 🙂 pastagratäng med kassler och massa mög i. Slaffsigt o gott, slank ner fint och mätt som en flodhäst sedan.

 

SANY0018 (591x800)SANY0019 (600x800)SANY0023 (578x800)

 

Thaimat ikväll 😛 Love it!

ha en fin lördag kväll

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Hej, tack så jättemkt för tipsen. 🙂  En kompis till mig har oxå kört detta och han är nu bra i sina axlar så jag hoppas verkligen detta kan hjälpa mig med. 
  Ska köra detta några veckor nu och kanske t.o.m ett par månader för som jag fatta det på honom tar det tid och det är ju bara att bita ihop. 🙂

 2. Nikke gävle

  tja. hoppas allt e bra. calcium pyru, omega3 och cla funkar bra som attan! Har faktiskt inte orkat bry mig så mycket i kosten för snart e det ju höst o kallt som fan iallafall. ska du ner på sm eller? ciao!

 3. Heidi Vuorela

  Martin: tack 🙂 Nja de vet jag inte men tack ska du ha ändå 🙂
   
  Higgo: Så bra sagt! Jag håller fullständigt med dig! Släpper inte gärna någon mig för nära om det inte verkligen är en person som man känner man vill ta nära. Jag har alltid velat sköta mig själv.. Svårt att bara ta emot hjälp av någon då jag har svårt att släppa in folk för nära. Låter hemskt men tyvärr sant som du skriver att folk sen vill bli ens “vänner” för att du helt plötsligt har pengar! Sjukt!! De är inga vänner, det är dom som fanns där innan du fick ärva. Sköt om dej och släpp inte nära dom där så kallade “vännerna”…
   
  Jessica: Ja antagligen kommer dina små benås i kläm och det ska ju inte göra ont och vara obehagligt med knäppningar o dylikt. Träna upp med rotationsövningar, som att t.ex ta ett handtag i cabeln och köra inåtrotation och utåtrotation av axlleden. Du ska då ha armbågen böjd 90 grader och rotera utåt, sen byter du hand och kör inåtrotation. Tänkt på att när du tränar axlar att du kör både, framsida, utsida, baksida, ovnsida axlar, så du tränas runt om hela axelpartiet så du får starka axlar överallt.Tyvärr Inget tillskott som hjälper.. Rehabövningar e det enda som hjälper. Kör inte allt för tungt i den rotationsövningen så det verkligen koncentreras till din rotator i axlen och inte blr en ryggövning om du skulle ha för tung vikt.
  tack snälla du.. ja det ska väl lösa sig! Man sk ainte säcka ihop utan man får ta vara på allt man har ist för de man inte har. 🙂 Sköt om dej och tycker du ska uppsöka en naprapat om det inte hjälper och be om råd.
   

 4. Jessica

  Hej.. Tänkte höra med dig om du haft eller har nån erfarenhet av smällande axlar? För mig smäller det, hakar i och ibland gör det lite ont i tex hantelpress och sidolyft. Finns det något man kan göra åt det, nå kosttillskott? Jag vet att det finns tex Glukosamin och nåt som heter MSM och ang Glukosamin så hörde jag att det kan fungera på vissa och inte alls på andra.
  Jag vill ju bygga upp mina axlar men lite svårt när det smäller/hakar i så att det sedan gör lite ont.
  Hoppas saker och ting ordnar upp sig om du har saker som tynger dig!!
  Kram

 5. Higgo

  Hej Gumman…
  Livet är inte lätt… Det spelar tyvärr ingen roll om du är snygg, vacker och sensuell (du) eller som jag , haft (oturen att bli olidligt rik… ja genom arv…) Ingen vill i vart fall veta av mej då det spred sig som en löpeld efter jag berättat för en jobbarkompis… Aldrig mer… Hellre ensam och rik än eftersökt av människor som inte menar allvar…
  Obs, med olidligt rik menar jag typ 4 millar… innan dess hade jag ingenting….
  Vad jag vill säga är att sköt dig själv, rå dig själv och var noggrann med din “vänner”
   
  P / K Higgonso

Annons
stats