Lördag | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Lördag

Däckade som fan igår.. vart helt slut efter en fullspäckad fredag. Hann klämma in ett benpass på kvällen vil halv 7 tiden. Sen blev det bara duschen, handla och äta sen lite tv, sen somna jag som en stock! :)

Men nu är jag pigg och utvilad så ska ut o passa på att gå en sväng i det sköna vårvädret! Sen se om Maria e sugen på en fika :) Måste hinna träffa henne lite nu när man har tid. Sen ska ja hälsa på bror Juha!! Inte varit där på evigheter heller. Sen ska vi träna i mina gamla hemtrakter, i det hederliga gamla hardcore källargymmet 😀 triceps & Mage!! 😛

Lite bilder på en fyllig Heidi! Trivs i min offseasonform, man känner sig mkt mera fyllig i musklerna än när man deffar. Jag äter verkligen som en häst och har aldrig vägt 60 kilo ofseason och känt att man har en form man trivs i. :) Men all mat jag får i mig känner jag mig också så sjukt mkt starkare på gymmet! Det går fetingbra o träna nu!!

Ha en skön lördag gott folk!

Kommentarer

Kommentera

 1. Turbo99

  Hej! I hope you don’t mind that I write in English. Just wanted to say I love your darker, more natural look.

 2. Christoffer

  Jag tappade just hakan :O Din form ser helt stört bra ut! :) galet. Även om du väger 60kg som du aldrig gjort så ser det helvetes bra ut. Fortsätt med det du gör!

 3. nina

  hur e det med fettet? Inget extra sådär utan du baserar ditt intag på protein och de fettet som finns i maten helt enkelt?:)

 4. nina

  Tusen tack för ditt långa svar..:) Försöker du få i dig mest ”riktig” mat eller blir det mycket proteindrinkar också? Aldrig kolhydrater isamband med träning då? Tack åter igen du är så GRYM!:)

 5. Petra

  Vilken fin bh, vart har du köpt den?

  Ha en bra kväll,

  ps en liten fråga. Äter du aldrig, ris/pasta eller potatis till allt kött? 😉

 6. Heidi Vuorela

  Och jag äter förståss lite kolhydrater med, glömde säga de, det är ju trots allt hjärnans bränsle, man måste va på topp i både kropp & knopp för att orka prestrera, gröt med proteinpulver i blir alltid min frukost iaf 😛 Och massa grönsaker o lite frukter under dagen håller energin på topp! :)) Men äter även massa skräp och gottis ibland! 😛 man måste ju unna sig då o då.

 7. Heidi Vuorela

  Hej Nina! Jadu…. Jag kan nju inte de… jag äter helt sjukt olika var dag typ… Det enda e att jag älskar att äta! och gör det rätt mkt! tror det är där många gör fel och undrar varför de ej får den massan de vill ha.. De vågar ej äta! Jag äter helt galet mycket protein.. Massa kött, kyckling i alla dess former och även färs. Ibland fisk med , men inte lika mkt som kött & kyckling :) Eftersom jag inte är lika förtjust i det, men älskar lax. massa grönsaker, keso, kesella, ägg, ja i allt jag stoppar i mig är det typ protein. man bli INTE tjock av protein, muskler består av 100% protein och det är just det de behöver när man tränat sönder dom och de ska återuppbyggas. Överskottet protein lägger sig inte som fett på kroppen.
  Ja, och jag äter när jag är hungrig, enklare än så kan det inte va. Tänker aldrig på hur många timmar det är mellan målen, uatn kroppen talar liksom om när det är dags att fylla på. Finns ju inget enklare system än att lyssna på vad kroppen vill och inte vad klockan säger. Blir jag hungrig när jag lagt mej och inte kan sova ja då går jag upp och äter fast det kan va mitt i natten. När jag ska träna får det gärna ha gått ett par timmar innan jag beger mig till gymmet. Är asjobbigt att träna när man känner sig mätt, plus att när man kommer hem ska man känna sig lite hungrig så man kan äta liten stund efter träningen igen för at fylla på till sina muskler 😉

 8. nina

  Kan du inte skriva ungefär hur en off season dag ser ut kostmässigt? snälla..:) Och hur du tajmar maten med träningen…kram på rej

Annons
stats