Motivationen på topp !!! | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Motivationen på topp !!!

Har blivit en jääävla massa ätande i helgen ^_^ Massa god mat och massa godsaker !! 🙂 Jag har idag ändå fått motvivationen på topp efter allt matvräkande 😛 Varit och kört 2 pass idag på motiva. Känner mig riktigt stark! 42,5 kilos hantlen flög upp lätt idag i tricepspress t.ex , brukar normalt bara köra på 40 och det brukar kännas lagom tungt, men kommer nu öka har jag bestämt.

Imorgon börjar jag även med mina 2 bästa fettförbränningstillskott; CLA och Calcium Pyruvate. De två tillsammans verkar allra bäst på mig iaf. Har testat mkt för just fettförbränning och de är två trogna fettförbränningstillskott jag tar hjälp av när jag behöver extra pusch på traven, plus att jag använder Fightburn Xtreme innan mina gympass för maximal ork och grym fettförbränning, man pallar fan mkt mera och de höjer kroppstempraturen.

Anledningen att jag nu vill ner ett par kilo i fett är för att jag ska om drygt 2 veckor plåtas för en stor facklig tidning; Dagens Arbete. Plåtas i 2 dagar, både på mitt jobb och på mitt gym., Gör detta för att få lite motivation att tappa ett par kilo nu 🙂  Bara 2 veckor och 1 dag på mig 🙂 Ska göra det bästa av det iaf 🙂

Ett bra tips för fettminskning är även att käka ½ grapefrukt om dagen; blodgrape föredrar jag, sötare o godare 🙂  Den har flera mekanismer som kan öka din fettförbränning. Den kan öka frisättningen av fett från fettcellerna, men då bör man också röra på sig för att verkligen utnyttja den förhöjda förbränningspotentialen.  Grapefrukt kan även öka själva energiförbrukningen. Och grapefrukt dämpar även aptiten!  Många plus för denna frukt med även an massa vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Ha en skön söndagkväll!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Hej på dig! Hur har du gjort för att få en sån snygg mage? tacksam för svar. Föresten, du har en bra blogg 🙂

 2. olivia

  Du, en sådan fråga…Fettförbrännings tabletterna du skriver om, det innehåller väl ingen sorts doping? Dum fråga kanske men finns bara dumma svar 😉
  Ha de

 3. elin

  Hej!
  jag blir så glad och inspirerad när jag läser din blogg =) jag själv älskar att träna och gör de ca 5 ggr i veckan. just nu känns de tyvärr som om jag står still, allstå det ger inget resultat! jag behöver nog lite hjälp med vad man ska äta och hur ofta vilka tider mm. Snälla kan du inte berätta lite om din kost!!
  Kram

 4. Tina

  Hej,
  Jättekul att in och läsa på din blogg!!!
  Man blir så taggad o bara vill träna sen!

  Undrar, vart köper du alla dina snygga träningskläder… många fina linnen du har!

  Har beställt och ska testa cla + calcium pyruvate o ska testa det med nu….

  Tack för mkt bra tips du delar med dig av här!

 5. Evelina från Finland

  Hejsan! Jätte snygga bilder!
  Jag undrar om du kunde berätta när och hur mycket du tar av dina fettförbrännings produkter, och hur du kombinerar dem och ja.. lite sånt? 🙂 funder på att beställa för första gången så!

 6. angelica

  sjukt snygg kropp du har …. 🙂
  När man saknar motivation så är det bara gå in på din blogg så blir man sugen på att träna ..

 7. Lina

  Grymma bilder! 🙂 Men behöver du bli av med fett?!? Varifrån 😉 tkr du ser grymt bra ut nu 😀
  ska du tävla lr är det “bara” inför beach 2011? 🙂

 8. Anna

  Hej Heidi!
  Alltid kul att läsa din blogg!
  Ska testa att ta calcium pyruvate tillsammans med cla, har oxå svårt att hitta ngn bra produkt, skadar ju inte med lite hjälp på traven 🙂 Tack för tipset!!
  Tar du ngn mer pwo-produkt innan dina träningspass förutom fightburn extreme? Jag har just nu rage, men tycker inte att den funkar så jättebra…

  Mvh Anna

Annons
stats