Ny vecka och nya utmaningar :P | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Ny vecka och nya utmaningar :P

Varit plugg 9-18 idag med och idag har vi läst träningslära, om bl.a konditionsträning och styrketräning. Denna utbildning är så otroligt intressant så dagarna går relativt snabbt ändå. Blev inget pass på morgonen för jag vart seeg och vaknade inte fören kl 8 och börjar ju 9. Men blev ett riktigt fett pass ben (framsida), vader & mage nu ikväll! Så jävla underbart att träna när man sitter still hela dagarna i skolan nu. Man ger verkligen allt nu 🙂

Ska nu käka en massa kött med vitlöks-gos och grönsaker och kesoröra till kvällsmat. hungrig som en varg nu efter mitt pass!

Ha en fin kväll & sov gott!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. bettan

    Hej jag är 17år och bor i Malmö, jag är påväg att nå min dröm som modell, följ gärna med på min resa dit på min blogg, läs,kommentera och följ och länka absolut! Pussar Isabelle

  2. Jagkanjagvilljagska

    Vill bara säga att du är så otroligt grym och inspirerande 🙂 vill bli lika tränad som dig en vacker dag!:)

Annons
stats