Nystart i Halmstad :) | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Nystart i Halmstad :)

(Bilder från midsommar)

Bloggfan har inte funkat på måånga dagar nu.. De man skrivit har inte gått att publicera… grrr!! meen nu verkar det iaf funka igen 😛

Blev midsommarfirande här nere i Olofströmstrakterna med massa goa vänner. Kom hem kl 06:00 så blev en låång natt 🙂 Men sköj 🙂

Har idag flyttat till Halmstad ihop med Jeppe 🙂 Så har haft fullt upp med rensa min gamla lägenhet o så, men lämnade in nycklarna för gott idag 😛 Träningen har rullat på bra ändå, den har jag inte skippat bara för att det har varit mkt att göra. I kväll stack jag till Nautilus och körde ett rygg och vad-pass , det ligger precis vid vår lägenhet så det e nära o bra!

Vart med i Sydöstran för en vecka sen med 🙂 Första sidan och ett uppslag i tidningen med lite reportage.

Idag har vi bara glassat i värmen och var nere vid stranden vid Tylösand, vattnet vart riktigt varmt idag , typ 24 grader, galet skönt faktiskt!!! 😛 Imon kommer underbara Hanna & Jani hit till Halmstad & hälsar på, de ska sova här hela helgen, riktigt trevligt!! 🙂

Nu blir det soft & sen sängen så man pallar köra ett hååårt benpass imonbitti 🙂

Sov gott allesammans!!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sammy

  du får säga ifrån när jesper öppnar sitt gym. då kommer jag upp på ett gästpass och sen så klämmer vi en pizza efteråt =)

  ha en härlig sommar där uppe sålänge!

  kram!

 2. Georgius

  Awghh, många andra bloggare här är ju bara så perfekta. Du festar till emellanåt o lever livet. Gillar det. Ändå är du bäst, hehe. Rock on !

 3. Zahra

  Shit alltså. Du är en stor inspirationkälla för mig och för många andra. Fortsätt i den stil du kör nu så kommer du gå hur långt som helst =)
  Du och din blogg är som ett stort lyckpiller!

 4. Jenny

  Välkommen till Halmstad på riktigt dårå! 🙂 har du bestämt gym nu? Du vet väl att du/ni kan testa Fitness express gratis i 14 dgr? Öppet dygnet runt, alla dagar. Precis vid stora torg. Kom och testa! 🙂

 5. Johan

  Din kompis på sista bilden va ju sjukt lik en tjej som var med i idol för ett par år sen eller när det nu va =) är det hon??

 6. Kvinnliga muskler

  Jag har nämnt det förut i kommentarer jag lämnat, men jag nämner det igen. Jag är verkligen imponerad av din viljestyrka och din kämparanda! Jag läste också artikeln om dig, kul att lära känna dig lite bättre. Inte för att jag “känner” dig eller så, men du fattar.

  Jag visste inte att du led av ätstörningar när du var yngre (jag har visserligen läst igenom din blogg, men kanske inte tillräckligt noggrant eller tillräckligt långt tillbaka i tiden), men det låter ju likt dig att klara dig ur det med din envetenhet. 🙂

  Dessutom trodde jag att ett tryckerijobb var en typ av jobb där lönerna var lika för alla. Alla med samma kompetens och anställningstid alltså. Att det var mer “kontorsjobb” som hade individuella löner. På mitt jobb har alla (med samma kompetens och anställningstid) samma lön, tjejer som killar, långa som korta. Det är rättvist. Så länge man inte missköter sitt jobb så.

  Synd på din arm. Jag har läst om den förut, blir den något bättre nu för tiden eller? Hjälper träningen?

  När man läser om dig, läser din blogg, kan man inte annat än att bli inspirerad. Det lönar sig att kämpa och att anstränga sig. Jag är själv av samma åsikt, men det är kul att läsa och höra om andra som också kämpar och lyckas i livet, inte bara med träningen. Man blir då ännu mer sporrad och motiverad, bjuder man till lite har man goda chanser att nå sina mål.

  Lycka till på diverse tävlingar framöver!

  Ha det gott tunnis. 😉

 7. Anders

  Hallå Heidi,
  Läste just din intervju i Dagens Arbetare på nätet. Trots tuff bakgrund/historia har du med järnvilja kommit långt 🙂 Starkt av Dig! Envishet lönar sig….Kikar in i bland på hemsidan för att hålla mig uppdaterad. Lycka till framöver!!

Annons
stats