Omotiverad? | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Omotiverad?

Körde mitt förmiddagspass för nån timme sedan, axlar & vader. Och är peppad till tusen att träna nu 🙂 Kör ett pass triceps & mage senare idag.

Hur jag håller motivationen uppe kanske endel undrar.. Jag kör inte så långa pass, utan håller mig hellre till kortare och intensivare pass, och kör då några fler i veckan, vissa dagar kör jag ju 2 pass som igår & idag. Kör aldrig 2 stora muskelgupper åt gången. Utan bara 1 och då bara tillägger mage/vader eller några set bröst. Så var muskelgrupp förutom mage & vader vilar ca 4-6 dagar innan jag ger mig på de igen 🙂

Sen så har jag ju lite mål hela tiden med, ska bli plåptningar i typ september och sen tävlingar senare på året. Så nu vill man ju bara bygga. Och då kör jag tungt och intensivt. Vilketr jag endå gör för det mesta 🙂

Jag får faktiskt lite motivation av mig själv med, för man vill ju hela tiden slå sin egen form och bli bättre. Ta bilder typ varje eller varannan vecka och kolla själv på dina resultat, på vad du vill förbättra.

Kosttillskott jag använder är omega 3, Fightline protein,

Fightline Anabolic som innehåller BCAA+L-GLUTAMIN+HMB, som jag tar innan varje gympass. Och Fightline Aggression, som jag tar innan läggdax, de hjälper dig att få en bättre djupsömn och att öka ditt testosteron något och då bygger du lättare muskler.

Nu måste jag käka så man blir stor & stark 😉

SANY0010

PICT2746

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Heidi Vuorela

  japp de ska det 🙂 hehe, korvstoppning 😀 Ja vi får ta oss i kragen och PLUGGA NU 😉 Alltså sätta sig en timme om dagen måste man ju klara av iaf. 🙂 Iaf jag som har mer än du. Okej, ja jag förstår att det kan va lite segt att köra hem till Helsingborg! Japp, jag ser din mail när jag loggar in på min blogg 🙂 Tack så mkt tjejen! Ses !!Hha det bra du med!

 2. Johanna

  Ja det ska bli riktigt skönt när det är färdigt och man sitter där med sin utbildning! Innan vi är där är det korvstoppning som gäller och jag ska verkligen försöka ta tag i det nu. =P
  Jag kommer bo i närheten av dig då, för jag ska bo hos en tjejkompis när det är för segt att köra hem. Vi ses den 17e då =) E det något du undrar om grundutbildningen så kan du maila ( du ser väl min mail där? ) jag ska svara på det jag kan =)
  Ha det bäst så länge

 3. Heidi Vuorela

  Jessica: Det är ej testosteron i tabletterna. Det är ämnen som ger dig den djupsömnen som man behöver för bästa återhämtning och bygga upp sina muskler. Sömn är jävligt viktigt för bra resultat. Hade inte fått sälja på marknaden om det hade varit testosteron i de. Testo har alla i kroppen, killar mer än tjejer, därav har de lättare att bygga muskler. Men tabletterna kan hjälpa dig att tillverka lite extra. Finns inga biverkningar av dom. Det enda e att du får bättre resultat me träningen.

 4. Heidi Vuorela

  Johanna: hehe ok ja blir väl lätt så..ok ja jag förstår, de små liven tar mkt tid 🙂 Bor på Karlsbergsvägen, där vid nautilus. ok där ser man. hur kom det sig att du flyttade igen då? 🙂 Jag e själv från blekinge o flyttade upp hit för en månad sen typ. Bra där! Ja man ska ju inte ge upp 🙂 Har med haft endel motgångar men har kommit igen och nu e mán starkare än någonsin. Så tråkigt med skador som hindrar en att träna till max.. Jepp blir en riktigt intensiv månad.. ska bli skönt när den e över :)Skönt att höra att lärarna e super!! Ja ska bli kul!! 🙂

 5. Jessica

  Hej 🙂
  Hur funkar det som tjej att ta testosteron? Det hjälper väl muskelbygget (därför killar har så lätt att bygga) men det blir inge negativs som tjej? Biverkningar eller rubbar det kvinnliga hormonet så att säga? 🙂

 6. Johanna

  Ja, det är mycket att hålla reda på. Jag har nog glömt typ 90% så jag behöver repetera en hel del. Men det är full fart hela dagarna på jobb o när barnen sover är träning prio ett – så det blir liksom inte av. Var i Halmstad? Har bott där i 3 år o flyttade tillbaka till Helsingborg för fyra år sedan. Hyrde en liten stuga i Påarp 🙂 saknar Halmstad massor. Trivdes super där! Beroende av träning? Hahaha. Du skojar! Jag blir super deppig om jag inte får träna. Har fastnat ordentligt för styrka o bygga men jag kör i motvind – är galet svag i grunden o tappar snabbt styrkan jag bygger upp. Ett paj knä o en krångelaxel. Men skam den som ger sig 😉 Träningen handlar ju om att jaga mål, utmana sig själv. Så det är bara att göra det bästa av det man har 🙂 Det blir en intensiv månad för dig, lärarna är super. Både Per o Hasse. Jag var som i en ostkupa efter min första omgång! Massor med ny kunskap. Roligt 🙂 Ska bli super kul!!

 7. Heidi Vuorela

  Okej gytt att ha det läst redan! Ja jag försöker plugga på det nu 🙂 Måste egentligen plugga lite mera bara det att man aldrig tar tag i det ordentligt.. Men ska ta tag i det nu! 🙂 E ju mkt att hålla reda på ja. Jo man kan ju mkt men e ju en massa konstiga ord man inte har så stor koll på 🙂 Själva träningsbiten kan man ju. Älskar med muskler och man blir ju beroende av träningen 🙂 Hehe söt du e 🙂 Ja ska bli kul att träffas!! Nej känner ingen annan som ska plugga, men man lär väl alltid känna 🙂 Faktum e ju att jag inte typ känner någon i Halmstad då jag e nyinflyttad. Vart bor du då?

 8. lovewater

  Du har verkligen en imponerande fysik! Har du alltid varit en träningstjej? När började du gymma?
  Har du några goda råd att ge en “nybörjare” som vill bli lite starkare och tightare?

 9. Johanna

  Jag läste dem i malmö i höstas. Mkt plugg, men skitroligt! Bra grej om du börjar plugga in anatomin nu, muskler plus börja kolla in fästen och sådant på de du ska lära dig. Och så det här med sagital, frontal, dorsal och mmmmmmm. Suck! Då har du mycket du slipper på själva utbildningen. Då är det så mycket man vill få in i huvudet ändå =) Fast du har koll på det mesta redan, du har sjukt bra resultat! Jag äääälskar muskler, tyvärr får jag nog nöja mig med lite mindre än du. Men jag kämpar på ; ) Jag älskar allt vad träning heter. Ska bli kul att träffas. Känner du nån mer som ska gå? Alltid lite nervöst att inte känna nån =)

 10. Heidi Vuorela

  hehe fint :)Jag läser från den 4:e till den 28:e augusti. För man måste ju först läsa teoretiska grundutbildning 4-9 augusti. Sedan till Lic. styrketräningsinstruktör -14 augusti. Och slutligen till Lic. Personlig Tränare. Man måste ju ha de två första utbildningarna för att läsa till Lic. PT. Har du läst dom?

Annons
stats