Onsdag | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Onsdag

Håller på att tvätta… Ska dra till gymmet när den e klar för veckans 4:e pass. Får bli lite biceps & mage nu på morgonen. Ska sedan idag köra ner mot blekinge o hälsa på lite vänner & familj och så blir det då förstås Östersjöfestivalen med polarna i helgen me :). Och Jeppe drar till Spanien imorgonbitti.

Har färgat mitt hår två gånger nu… Tog en omgång i måndes kväll med.. men det hände typ inte alls mkt!! Blekte ner det liite men inte alls som jag hade förväntat.. :/ Aja, får väl ta en sista omgång blondering till typ idag eller imon. För ljusare ska det bli!!

Ha en fin dag i solskenet!

SANY0020SANY0021

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Heidi Vuorela

  Faló: hähää 🙂 Tack! Nej, verkligen ingen deff-form på mig, jag käkar o lever loppan nu på sommarn och har gått upp i vikt bara. Svårt att lägga på mig mkt fett men e långt ifrån en “Bra-Heidi-form” känner jag. Ska börja deffa lite om några veckor tänkte ja 🙂
   
  Malin: Ok, tack för tipsen snälla du! Ja kommer inte bleka det på lääänge nu iaf 🙂 jag har använt mig av Mood extrem blondering, är de enda jag har använt. Ja nu e det massvis med inpackningar som gäller bara 🙂
   
  Nina: Jadu, jag har inget speciellt jag käkar varken innan eller efter mina pass, men tar alltid en proteindrink precis efter passet och ett par lättsaltade riskakor ibland, sen käkar jag typ en timme efter det. Tar väldigt sällan någon preworkout dryck, jag känner mig alltid laddad inför passen ändå, de behövs mest om man har dåligt med ork, vilket jag sällan har och finner de då meningslöst med att ta nån sån dryck då, men ibland händer det och då blir det fightrush från fightline. Man blir mest emun mot preworkout om man tar det för ofta och de biter knappt mera sen då. Men FightRush e den bästa jag provat iaf, man får riktigt myror i kroppen av den!

 2. nina

  Hej, vad käkar du före och efter dina gym pass? Och äter du preworkout dryck innan träning? Kör du isf 2 st drinkar om du kör morgon och kväll samma dag??

 3. Malin

  Hallo! Lite tips… (har gått från svart/mörkbrunt) till blond säkert 4 ggr. Mellan blonderingarna nu så lägger du en toning som heter askblond, det dämpar de gula nyanserna. Sen låter du håret vila i några dagar och kör på med blekning igen… tips! Mood, Extrem blondering, works like a charm! Men det sliter enormt på håret så investera i en skitbra inpackning o kör i mellan varven.

Annons
stats