Pluggeli plugg.. | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Pluggeli plugg..

Börjat glo lite på lite på förstudier till min intensivutbildning nu, det är svårt alltså… alla muskler, leder, skelett, allt e på grekiska med, så e lite svårt att printa in då man lätt blandar ihop allt… aja det ska gå =) Blev en frisk morgonpromenad idag då vi åt som hästar igår kväll ^_^ Tacocs 😛 Det e så jävla gott!!

Försöker nu piggna till lite för att strax bege sig till något gym här i Halmstad och köra ben. Vart på träningsKompaniet sist, och det vart ju ett helt schysst gym iaf! Får se va man provar på idag 🙂 Ha en mysig söndag!!

Missing my blond hair pretty much… :/

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Jag hoppas att du inte glömmer att prova på Sports Club om du flyttat till Halmstad! Riktigt bra gym om man gillar “old school gym”, alltså mkt hantlar mm och inte bara en massa maskiner. Trevlig personal som håller ordning på gymmet också! Nu var det ett år sedan jag slutade träna där men jag tror inte att något förändrats, såg att priset höjts bara.

  http://www.sportsclubhalmstad.se/

 2. Maria

  Wow, jag blir sjukt imponerad över disciplinen du måste ha för att bli så vältränad. Kan du tipsa om hur man får tonade ben? Framförallt hamstrings-muskulaturen och själva låren. Baksidan av låren och rumpan är en besvärlig del som jag mer än gärna tar emot tips på hur man får tonade/vältränade helst utan några redskap (alltså med användning av egna vikten). En sak till, var har du hittat de snygga camouflage-byxorna du har på någon bild i din gamla blogg (det var så jag hittade din blogg)? Vore sååå tacksam om du kunde svara på detta! Ha d bäst! //Maria

 3. Der_alte

  Skriv ut allt som är svårt att komma ihåg och sätt upp det på kylskåpet, toaletten …..
  Det gjorde min svägerska och jag lärde mig en del på deras toalett 🙂

 4. Emma

  Hej!
  Såg dig på Fitnessdagen och tänkte bara säga att du är sjuuuuuukt snygg i ditt mörka korta hår! 🙂 Så du behöver inte sakna det blonda 😉
  Kram!

Annons
stats