Shopping :)) | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Shopping :))

istockphoto_4891372-shopping-girls

Precis varit och shoppat lite 🙂 Två par träningsbyxor, en träningstopp och så beställt 2 par nya festklänningar från nelly.se. Är ju ledig idag och imon från skolan, skönt som tusan med ett par dagar ledigt, för de är de ända lediga dagarna jag får under hela min intensivutbildning. På onsdag drar vi igång med den sista utbildningen vilket är Lic. PT. Det e den längsta av alla tre. Jag klarade förresten tentan till Lic.styrketräningsinstruktör i söndes!! 🙂 Var lätt som en plätt! 

Blev ett pass biceps och mage i förmiddes och ikväll ska vi träna baksida ben 🙂 De e gött! Förra veckan blev det visst 9 pass också. Men som sagt så kör jag aldrig speciellt långa pass, utan det kan bli mellan 40-50 min.

I morgon ska vi på helkroppsmassage kl 10 på morgonen 😛 Fick det som present av Jeppe 🙂 Sååå underbart ska det bli !!!!

massage1_10477083

Ha en fin dag.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Heidi Vuorela

  Anders: Tackar så mycket 🙂 Tack 🙂 Ja hoppas det blir bra sen 🙂
   
  Salukis: hehe ja den e riktigt söt 🙂
   
  Georgius hehe japp shopping behöver man unna sig då & då 😉 ja, jag får la lägga ut några pics på kläderna sen 😛
   
  Sara: hehe jadå, han har massvis me vänner 😉 haha. Underbart med killar som bryr sig om en, det uppskattas rejält med små överraskningar och presenter! 🙂
   
  Fitnessjossan: Uhh jadu jag har några favvo-övningar. och det gäller ju samma sak med magen som med alla andra muskelgrupper; att våga pressa på med vikter i övningarna där. Man får ju liksom inte större magmuskler av att ligga o nöta 200 situps… bara uthåligheten i magen som förbättras, utan pröva gärna lägga på viktskiva/hantlar när du kör dina situps och gör 12-15 reps ist med tungt motstånd. Gör övningar med vikter, inte med bara kroppsvikt. Man ska ju chocka magen precis som med alla andra muskelgrupper med att lägga på mera belastning än den är van vid, på så vis växer dina magmuskler, rätt logiskt va 🙂
   
  Anna: Aaaaw, tack ska du ha söta du! Jag är 1,67 och väger idagsläget ca 62 kilo.
   
  Caina: tack så mkt snälla du! 🙂 Ja massagen behövdes och man kände sig som en ny människa efteråt! 🙂 Jag bor kvar i Halmstad.

 2. Carina

  Grattis till licensen! Du fixar PT lätt som en plätt också tror jag 🙂 Hoppas du hade det bra på massagen. Sånt sitter inte fel. Ska du förresten flytta tillbaka när du är klar med utbildningen eller stannar du kvar?

 3. Georgius

  Shop till you drop ! Nä, skojar bara. 🙂 Men ska bli kul att få se mer pics. Din klädstil inspirerar även mig som kille.

Annons
stats