Tisdag | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Tisdag

Nu börjar jag äntligen sakta men säkert bli lite bättre… :) Fick ta o köra hem igårkväll från jobb också då jag blev allt för kass av detta jävla virus igen.. Febern har typ kommit på kvällarna.

Aja, nog om det :) Snaart friskus iaf! Proppar i mig vitaminer och massa D-vitamin från solens strålar som skiner så starkt dessa dagar! :) Underbart! Längtar ihjäl mig till våren nu!

Alltså det här med träning… Så många missbrukar det och lever 24 timmar om dygnet med allt vad det innbär, från att väga sina måltider, så man får i sig exakt  proteinmängd, kolhydratmängd, fettmängd de ska ha. Tränar & tränar, och har inte mkt mera i huvudet än just detta… Tycker det e tragiskt. lagom av allt – då mår man bäst! man är inte mer än människa. man e ingen robott.

VÅGA ÄTA, VÅGA LEVA LIVET, VÅGA GÖRA MISSTAG. Finn harmoni i livet genom en lagom dos av allt. Ät dina chockladkakor, när du känner du måste :) Ta en fest med dina vänner när du vill. Ät när du är hungrig, inte gå efter klockan så noga, kroppen säger liksom till när den behöver bränsle – då du känner hunger. Träna när du vill, inte för att du känner du SKA/MÅSTE var dag.  Njut av din promenad, den vackra naturen/omgivningen, gå inte ut och sen bara ha ”bränn fett, bränn fett” i huvet! Hur mkt njuter du då?? Hur mkt harmoni känner du.. Kroppen mår som bäst av att man ska njuta av livet, du lever bara 1 gång.

haahaa, som här när vi var i Thailand vi skulle bara ta en kaffe innan maten vart det tänkt på ett mysigt ställe, men blev ”liiite” mer 😀 Så inte faan orkade vi äta efter det, fick vänta nån timme tills vi blev hungriga igen :) sen åt vi massa maat 😛

Ne nu måste jag äta lite, sen köra till jobbet, ha en bra tisdag!!

Kommentarer

Kommentera

 1. sennheiser headphone

  Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 2. Heidi Vuorela

  =)) Ja det är ju så sant så. Man ska hitta en bra balans i allting för att det ska va så kul och hälsosamt som möjligt med träningen. Överträning ger ju inte bäst resultat. Det är ju också vad du gör på gymmet och inte hur mkt/länge du tränar som påverkar dina resultat. och man ska kunna unna sig själv utan att ha superångerst liksom! :)

 3. Heidi Vuorela

  tjaaa… tips & tips, jag kör jävligt olika magövningar alltid. Kör det ca 3 gånger i veckan. Bara att pressa med alla olika övningar som du tycker du får bäst kontakt i. Så svårt att skriva och förklara många övningar jag kör. .. Mindre bukfett är ju ett måste också för att magmusklerna ska träda fram.

 4. Mia

  Sååå glad jag blev när jag fick läsa detta! Helt sant det du skriver!!! Är så lätt man faller in i den världen (där all mat ska vägas, kcal intaget ska vara på rätt sida om, rätt mängd proteinintag, träna som en dåre och etc). Alla är vi mänskliga och som du skriver så lever vi bara en gång. Lite av allt och sunt förnuft is the shit! En bra balans och harmoni kommer man långt på. Tack ännu en gång för dina ord, dina peppande ord!! :)
  Kramar/Mia

 5. Heidi Vuorela

  Ja det e det som heter harmoni i det hela :)) Tränar för att jag älskar att träna,- äter för att jag älskar att äta 😛 Släpper loss när jag vill för att jag vill ;)) men ska ju hitta en balans i det så man njuter av livet med =)

 6. Heidi Vuorela

  Jo, man e ju det… fan skärpning..man e ju fan människa o inte robott! :))) Klart de e viktigt att sköta kosten om man vill ha bra resultat i träningen, men finns ju faktiskt vissa gränser där med.. Ja, jag har då upptäckt sen jag började träna att man faktiskt kan unna sig mer än man tror och att man kanske går upp ett kilo gör väl ingte.. men vissa börjar ju genast sätta sig på spinningcyklen i panik då :) Man ska inte va rädd för o äta! :))) Därför jag tror jag lyckas med skaffa mkt muskler o behålla det för att jag just äter som en häst 😛

 7. Heidi Vuorela

  Ja, lagom dos av allt i livet gör en lyckligast :) Jodå, det går bra, bara fått nån jävla influensa men börjar bli bra nu, så då kommer det gå bäst igen :)) Hoppas allt går bra med dig med!

 8. Frida

  Jag håller med. Lite trött på den enorma hysterin runt maten faktiskt. Självklart ska man äta bra mat men det är nästan så man får en dödlig blick om man inte ätit de senaste 3,5 timmarna. Nej, jag håller med dig och du är ju ett levande bevis på att det fungerar ändå! :)
  Kram Frida

Annons
stats