Toppar från fitnessfemme :P | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Toppar från fitnessfemme :P

 Kika in på www.fitnessfemme.se och titta på alla snygga, coola plagg förutom alla läckra träningskläder. Mkt schyssta kläder för även tillfällen då du faktiskt e utanför gymmet me 😉 hehe.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Hej Heidi! 🙂 Såg dig på Fitnessfestivalen och tänkte gå fram till dig flera gånger men vågade inte, och det ångrar jag! Haha.. Hur eller hur guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad du är snygg, jag är så jäkla imponerad av dig! Har haft bilder på dig uppe på min blogg flera gånger och skrivit att du är min förebild för det är du verkligen! Har tränat i 10 månader nu och brinner verkligen för det! Just nu deffar jag och skulle bli så jätteglad om du ville dela med dig av ditt bästa deffartips eller typ hur en deffardag ser ut för dig? Köpte 50 st ” Pure Shake ” av din kille på fitnessfestivalen idag och du får gärna hälsa honom att det var det godaste proteinet jag provat! 🙂 Alla smaker var fasen goda! 😛 Ha det bäst snyggo! Titta gärna in på min blogg där jag skrivit lite om dig idag! 🙂 http://www.idaafransson.blogg.se

Annons
stats