Torsdag :) | Heidi Vuorela - Muscle Freak

Heidi Vuorela – Muscle Freak

Annons

Torsdag :)

Sommar !!!!! Det e så jäädrans varmt om dagarna – heelt ypperligt bra!!! 😛

Änligen har jag hittat dom!! 🙂 Letat efter såna här camo-shorts, med den urtvättade slitna looken. Perffa 😛 Klickat hem dom nu iaf!

Igår blev det benträning, fokus framsida, och jädrans vad jag känner av det redan idag 😛 Lovely 😉 Ikväll blir det träning igen, har för mig att det är biceps o mage på schemat! Ska kolla det sen när ja kommer hem för nu sitter jag hemma hos farsan 🙂

Jag måste ner ett par kilo. Har verkligen ätit som en häst detta året o försökt bulka på mig lite. Och visst känner jag mig fylligare, men vill ner lite i fett nu känner jag, så ska försöka få ner ett par kilo, två kilo räcker, för vill inte va för hård heller ,, lagom e ju bäst 😛

Nytagna bilder från nu efter jobbet.

 

 Ha en fin torsdagkväll !!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lolla

  Du är för snygg! Jag läser din blogg dagligen, och följt den jag vet inte hur lääänge..

  Har bara en fråga, kvinnors som har gjort silikoninplantat och får en sådan muskulös kropp som du har – förstörs inte silikon på något sett då?

 2. Pelle

  Hej hej! Det måste vara dig The Moniker tänkte på när han skrev sitt bidrag till mello, ha ha!

  Skämt åtsido så tror jag aldrig du sett bättre ut än du gör på de här bilderna Heidi. Och då var du ändå rekordsnygg tidigare. Synd att bara en 1000-dels promille av alla svenska tjejer orkar träna upp sig till en bra nivå när resultatet blir så här bra. Lycka till!!!

  /Pelle

 3. Henke

  Kan du inte börja regga din träning på funbeat.se också? 🙂 Skulle vara intressant och se hur du tränar på en mer detaljerad nivå 🙂

 4. Hanna

  Vad är dina bästa tips för att bli av med det sista fettet inför sommaren?
  Jag har tränat stenhårt enda sedan februari nu och äter bara nyttigt (inte ens pasta eller ris) men det sista babyfettet kring nedre magen vill verkligen inte gå bort! Hur ska jag göra? Nu är det endast 4 veckor kvar tills jag befinner mig på stranden i Aruba och jag vill verkligen se deffad ut där!
  Så snälla ge mig dina tips, och det spelar ingen roll om det är en “quick fix” som gör att man går upp allt igen sen (det får jag ta tag i när jag kommer tillbaka i sådana fall) så länge jag ser bra ut om fyra veckor!

  Jag har lagt till extra mycket konditionsträning i mitt schema den senaste månaden men det verkar inte funka. Är det löpning som gäller för att bli av med fettet eller? Jag har ju blivit tipsad om att ifall man vill bränna fett så ska man powerwalka men jag tycker det känns slöseri med tid att gå promenad en timme (får alltid lust att börja jogga istället).

  TACKTACKTACKSAM för svar

 5. smulan

  Hej,
  Coola shorts!
  Du är väldigt vältränad och i superform! Jätteroligt att läsa i din blogg!
  Undrar, de bälten du använder (skärp) som är camo färgade, vart kan man få tag i dem, har bara lyckats hitta utan hål och spänne liksom.
  Tack på förhand! =)

 6. Lo Wol

  Hmm undrar just vor du ska ta detta “fett”!?! du kan ju ikke ha många mikrogram på din kropp;)
  Syns du e hur fin som helst, og detta med benen i tidigare komments, ta det med ro…säkerligen en mini-kille som önskar han vor en stor Man, he he

  Du e i mine ögon, helt toppen…bara så du hved:)
  må godt/Lo

 7. Heidi Vuorela

  Ja 🙂 jag spänner dom inte alls där heller som jag gör med överkroppen. Dessa bilder var fokus på magen. Men visst hela jag är fettjock, jag deffar inte precis 😛 Käkar skit som vilken Svensson som helst 😛
  Tränar ben 2 gånger i veckan, gjort i 2 år snart ist för 1 gång i veckan som jag gjorde innan. Mkt mer kan jag inte göra då jag nästan har konstant träningvärk i dom av att köra 2 dar i veckan. Om du inte visste så lagras det mesta av fettet på kvinnor just på ben & stuss..

 8. Micke

  Fan vad benen ser fettjocka ut, helt tjocksläta.
  När ska du börja träna benen?
  Kan inte bara träna överkroppen hela tiden liksom.

 9. milla

  hur perfekt får man vara….en dröm för oss andra att se ut så ska dra i vikterna så jag svimmar imorgon haha.)
  ha en kanonfin helg heidi .
  camilla

 10. Björn

  Grymt bra jobbat Heidi!
  Ser riktigt bra ut, vilken tävling har du siktet inställt på nu?
  Kör hårt! 🙂

 11. therese

  Undrar med om shortsen, o alla andra camo byxor, vart köper du dem? De är verkligen skitsnygga!!!

 12. Otto

  Hur mycket anser du är OK att pendla i vikt? Ju äldre jag blir desto mer börjar jag pendla i vikt av någon anledning. Tummen upp!

 13. Heidi Vuorela

  Uhh,, jadu jag sitter på hundra sidor o kikar runt 🙂 Ska kolla upp vart ja beställde dom. Då säger jag fightlines anabolic fight!!!! 🙂 De tabletterna inehåller både, BCAA+L-GLUTAMIN +HMB. De tar jag varje dag iaf. Altså det här men under träning, efter träning… Jagdu, du behöver inte hålla på och hälla i dig kosttillskott under träningspasset, verkar meningslöst. Dessa tabletter ska man ta 4 av / dag och jag tar 2 innan träning, 2 efter.

 14. Jessica

  Uuuhh nice, vart är shortsen ifrån? 🙂
  Du, Om man vill ha en extra proteinpush under träning, efter träning och kanske under vila/natten. EAA, L-Glutamin eller BCAA?
  Känns som att EAA är det bästa men läste att mans ska BCAA under träning och EAA efter och då blev jag förvirrad 😉

Annons
stats